Iskoristite proleće

Izvor: Wallpaper

Kao i obično, prolećno vreme otvara sezonu bicikala. Po gradskim ulicama je moguće videti sve više ljudi kojima su one glavno prevozno sredstvo. Prednosti su jasne, pored manje štetnosti na okolinu, bicikli takođe povoljno utiču i na naše zdravlje, a i spasavaju nas od svakodnevne gužve u saobraćaju. Ovo su države iz Zapadne Evrope odavno shvatile, pa su čak i u najvećim gradovima bicikle najbrojnije prevozno sredstvo. Beograd kaska za ovim standardima, ali ih polako sustiže.  

 

“Wallpaper” magazin je na jednom mestu okupio najnovije i najtraženije artikle koji će ljubiteljima ovog prevoznog sredstva olakšati period lepšeg vremena koji pred nama.

 

Kolekcija “Laminar Bike”

Ova kolekcija predstavlja kombinaciju luksuza na koji su nas navikli italijanski proizvođači sa ergonomičnim dizajnom. Kolekcija uključuje kabanicu, vetrovku i prsluk sačinjene od “Gore” vlakana. Svi odevni predmeti su otporni na vodu i vetar i na sebi sadrže detalje koje reflektuju svetlost, što ih čini pogodnim i za noćnu vožnju.

“Lochness” by Francesco Poselli

Klasične brave koje se koriste za zaštitu bicikala su stvar prošlosti zahvaljujući ovom revolucionarnom, savitljivom dodatku sačinjenom od metala i silikona, koji savršeno pristaje uz ma kakav oblik rama.

“Neos” bike butler

Sa svojim elipsoidnim oblikom, ovo je stilski dodatak za vaše biciklo, čija se funkcionalnost ogleda u posebno odvojenim odeljcima za potrebštine poput kacige,pumpe, ili naočara.

“Helmet” by Closca

Ova rasklopljiva kaciga dolazi u sklopu sa vizirom i ventilima za vazduh. Dok NFC čip na vrhu može uspostaviti vezu sa mobilnim telefonima u slučaju potrebe za hitnim pozivima.

“Nello” zvonce

Ovo gumeno zvonce nudi tri različita zvuka, a magneti koji se koriste za pričvršćivanje, omogućuje da se lako skine sa bicikla kada ne postoji potreba za njim.

“Beeline”

Je veoma funkcionalan digitalni uređaj, koji uspostavlja vezu sa telefonom, pa vozaču daje informacije poput direkcija i udaljenosti od destinacije.

Povezane vesti

KAKO SMANJITI JAZ IZMEĐU POLOVA Izvor: Ellevate U poslednjem istraživanju koje je “Ellevate Network” sproveo na više od 1000 zaposlenih žena, čak 47% ispitanica je reklo da nije sasvim zadovoljno načinom na koji  njihova kompanija tretira problem rodne ravnopravnosti, dok se još 2...
PIRATE ART – OD POTREBE DO NAGRADE ZA NAJBOLJU STARTUP IDEJU U sklopu e-Health teme na Nedelji inovacija 28. 05. – 01. 06, prisutnima će se predstaviti i Pirate Art, start up kompanija iz Beograda koja se bavi dizajnom i izradom estetskih obloga, tehnologijom 3D štampe. Predstavljamo vam priču o kompaniji ko...
PROF. DR SANJA VRANEŠ – RECEPT ZA USPEH INSTITUTA MIHAJLO PUPIN OLYMPUS DIGITAL CAMERA Prof. dr Sanja Vraneš, direktorka instituta “Mihajlo Pupin”, inženjer elektrotehnike, dugogodišnji ekspert Ujedinjenih nacija, pored toga što će govoriti na prvoj  Nedelji inivacija 28.05 – 01. 06 u organizaciji AFA asocijaci...
UZ ZVUKE LASERSKE HARFE NAJAVLJENA NEDELJA INOVACIJA Lasersko-muzičkim performansom virtuoza na laserskoj harfi Gorana Ferenca, doktoranda ETF-a na jedinstven način najavljena je danas Innovation week 2018 koja će biti održana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu od 28. maja do 1. juna. U prostorijama ...
ŽENE NE KORISTE SVE POTENCIJALE LINKEDIN-A Izvor: Ellevete Poslovna, društvena mreža LinkedIn objavila je rezultate analize vezane za jaz između polova unutar radne snage, uključivši i deo o korišćenju LinkedIn profila za ličnu promociju. Istraživanje bazirano na prošlogodišnjim aktivn...